Introductie

Voor onze relatie in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn we per direkt op zoek naar een SAP EWM Consultant. Vast dienstverband.

Organisatie

Gevestigd in de regio ‘s-Hertogenbosch is onze relatie bijna 10 jaar succesvol en gegroeid naar een succesvolle partij met ruim 50 medewerkers. Met vele uitgevoerde SAP implementaties zijn ze een gevestigde partij met focus op SAP Logistiek, S4/HANA, integratie, beheer, ontwerp en bouw van apps en Business Intelligence. Alles om bedrijfsprocessen te ondersteunen met oplossingen, waar IT voor bedoeld is. Om aan de groeiende klantvraag te voldoen zijn ze op zoek naar versterking. No-nonsense, informeel, oplossingen moeten werken en waarde, zekerheid en kwaliteit bieden tegen acceptabele investering voor klant.

Functie

Je gaat aan de slag als SAP EWM Consultant voor de eindklanten van onze opdrachtgever. Je werkt zowel on-site bij klanten als vanuit kantoor in de SAP installaties van klanten die in beheer zijn. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren collega’s om klanten te ontzorgen

Functie-eisen

HBO denk- en werkniveau

> 10 jaar kennis en ervaring met SAP EWM

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ruime projectervaring bij verschillende klanten

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve werkomgeving. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote SAP users in een hecht team met ervaren collega’s. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en genoeg ruimte voor het invullen van eigen wensen c.q. persoonlijke ontwikkeling. Het is mogelijk om deel te nemen in de organisatie.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Solliciteren