Over Pellaton Stars

Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste professionals. Of het nu gaat om flexibele inzet of voor het invullen van een functie voor een vast dienstverband.

In de huidige economie zijn vaste dienstverbanden echter steeds vaker verleden tijd. Organisaties zetten meer in op flexibiliteit. Daarom heeft Pellaton Stars een netwerkcollectief ontwikkeld van hoofdzakelijk IT-specialisten.

De consultants van Pellaton Stars zijn stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring. 

Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet je wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.

We geven een eerlijk en onderbouwd advies. Dat doen we graag onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag.

Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. Wij geloven dat IT een fundamenteel onderdeel is van een organisatie.

Interne vacatures

Werken bij Pellaton Stars Momenteel zijn er geen vacatures. Voor Pellaton Stars zijn wij echter altijd geïnteresseerd in ondernemende consultants met ruime IT ervaring. Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar staffing@pellatonstars.nl en wij nemen contact met je op. Je kunt ook je gegevens achterlaten via onze contactpagina. Je kan je natuurlijk ook inschrijven via onze website.  

Partners van

Pellaton Stars

Samenwerken maakt sterk! We werken graag samen met partijen die ons versterken. Pellaton Stars gelooft in ‘samen doen’. Samen weten we meer, ontdekken we meer en creëren we meer.

Make IT better together

Samenwerken loont! Naast samenwerken met onze klanten werken wij met diverse partijen op structurele wijze samen.

Business Partners

Pellaton CS

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellatonstars.nl
KvK 68635877

logo-pellaton-stars-diap

+31 (0)85 065 46 68